שירות שלא קיבלתי

  • שרות שלא קיבלתי
    מרי | 11/06/2021 20:52

    שלום רב,
    ב 27/6/20 העברתי 20 אלף שקל לבן אדם אשר הבטיח לי בתמורה לבצע עבודה ומתן שרות. בפועל ההבטחה הייתה שהשרות יעבוד ויבתיים עד בוף יוני 2020. הפועל לא קיבלתי את השרות ששילמתי עבורו וגם הבן אדם שמולו ביצעתי את הרכישה הינו מורח אותי כבר כמעט שנה והשרות שבעבורו שילמתי את הסכום עדיין לא בוצע.
    חשוב לי לציין שאין לי קבלה, אך יש לי מסמך חתום מאותו תאריך עם אבטחה שהשרות יבוצע תוך פרק זמן קצר.
    האם יד עילה לתביעה? והאם אפשר לקבל בחזרה את ה 20 אלף שקלים ששילמתי ? אם כן, מה התהליך?
    תודה

    • שירות שלא קיבלתי
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/06/2021 21:26

      היי מרי

      כן, בהחלט. צריך להגיש תביעה קטנה ולדרוש את השבת הסכום בתוספת פיצוי סביר בגין נזק בלתי ממוני. אפשר להסתייע בעורך דין לצורך ניסוח והכנת התביעה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com