ניתוק מחברת גז

  • גז נתוק
    אלי | 09/04/2021 10:29

    האם לפי חוק לחברת גז מותר לנתק לקוח כאשר באו לביקורת תקופתית רגילה מבלי לתאם ולקוח לא היה בבית? וזאת מבלי לפנות או לתת התראה או צ'אנס נוסף. מה הסנקציה נגד חברת הגז? מה הפיצוי ללקוח

    • ניתוק מחברת גז
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/04/2021 14:18

      שלום

      ישנם נהלים ברורים בנוגע לניתוק שירותים חיוניים בעקבות אי תשלום או חוב כספי.

      לפי מיטב זכרוני אם הלקוח לא שילם את חובו עד המועד האחרון לתשלום, ישלח אליו מכתב התראה ואם בתום 7 ימים מיום משלוח מכתב ההתראה החוב לא נפרע נותנים התראה טלפונית לפני הניתוק ואם בתוך מספר ימים נוספים לא יפרע החוב אפשר לנתק את הלקוח.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • בירור חוק
        נותקה מגז ללא התראה | 06/03/2023 12:12

        היי

        אשמח לדעת איפה אוכל למצוא את החוק הזה שחברת הגז צריכה לתת מכתב התראה וטלפון התראה לפני ניתוק.

        נותקתי כבר פעמיים מהגז ללא התראות מוקדמות עקב סיבות שונות ולא מוצדקות וצריכה הוכחה שהם חייבים לעדכן מראש לפני ניתוק.