האם המתחזק אחראי בגין ביצוע עבירות בניה

  • עבירת בניה בבית משותף
    פואד | 07/04/2021 17:42

    מתחזק הבניין ארגן בניה ברכוש המשותף  ללא ביתר אשר לפי חוק דורשת היתר .

    הוא התחייב בחוזה לעבוד לפי חוק ובכך הפר החוזה.

    האם גם הוא יהיה נחשב עבריין בניה או רק אנחנו הדיירים?(36 דיירים)

    האם ניתן בגין סיבה זו של עבירת הבניה לפטרו מיידית (גם כשהחוזה קובע תנאים אחרים לפיטורין)

    • האם המתחזק אחראי בגין ביצוע עבירות בניה
      עו"ד יהודה וישניצקי | 12/04/2021 18:53

      שלום רב,

      באשר לביצוע עבירות הבניה והאחראי להן - עליך להייוועץ עם פורום דיני תכנון ובניה

      לענין עילות להפסקת ההתקשרות עם המתחזק - לא ניתן להשיב ללא עיון בהסכם עמו וקבלת ייעוץ

      פרטני

      בברכה יהודה

      בברכה,

      יהודה וישניצקי, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      ויצמן 2, מגדל אמות השקעות, ת"א; פלי"ם  6, חיפה
      טל': 03-6097577; מייל: yehuda@agvih.com