אסיפת דיירים בוואטסאפ בעידן קורונה

  • אסיפת דיירים בוואטסאפ בעידן קורונה
    ליטל | 31/03/2021 11:17

    האם ישנה הוראת שעה כלשהי בעידן הקורונה במסגרתה ניתן לקיים אסיפת דיירים בוואטסאפ כתחליף לאסיפת דיירים פיזית רגילה?

    • אסיפת דיירים בוואטסאפ בעידן קורונה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 04/04/2021 14:17

      שלום ליטל,

      אין כל שינוי בחוק או בתקנון המצוי בנוגע לאסיפת דיירים.

      לטעמי, ניתן לקבוע דרך חלופית לקיום אסיפה בכפוף לכך שלכל הדיירים יש אפשרות להשתתף באסיפה בדרך זו (למשל - שלכולם יש אפשרות ויכולת להשתמש בווטסאפ או בזום) ושכל הדיירים מסכימים לקיום אסיפה באופן כזה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com