איך מבררים מי הגורם המעקל

  • עיקול רכב
    יובל | 30/03/2021 08:50

    שלום,
    על רשיון הרכב שלי רשום 'הרכב מעוקל'.
    לפני כשנתיים או יותר ביררתי במשרד הרישוי ואמרו לי שהעיקול הוטל ע"י עיריית בני ברק (או גבעת שמואל, לא זוכר..).  ביררתי באותה עירייה ולא ידעו על כך כלום.  לא המשכתי לברר, וכך זה נשאר. כעת אני  עומד למכור את הרכב. איך בדיוק אני מברר ע"י מי הרכב מעוקל ולמה?
    בברכה-  יובל

    • איך מבררים מי הגורם המעקל
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 21/04/2021 11:37

      שלום יובל,

      ניתן לפנות למשרד הרישוי ולהוציא פלט שממנו ניתן לבדוק מי הגורם המעקל.

      שמחתך לעמוד לשירותך

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il