אבקש לתמצת את השאלה

  • שאלות בקשר לתביעה
    רן | 29/03/2021 10:58

    רציתי לדעת אם אפשר לתבוע חברה סוללארית על זה שהם ניתקו אותי מהקו שהיה לי שנים אנשים מצלצלים אלי ויש צילצול והסים שלי מנותק ושומעים צילצול המום אנשים יתקשרו וחשבו שלא רציתי לענות להם ,איבדתי קשרים עם אנשים בגלל שהם ניתקו בלי התרעה בלי שליחת sms צילצלתי אליהם הם טוענים שזה סים טוקמן שלא הטענתי בזמן ואז ניתקו כשהאפליקציות האחרות עובדות ואני רוצה להעביר לטלפון חדש כי הטלפון הנוכחי התקלקל ואי אפשר להעביר אפליקציות כי צריכים קוד גישה קוד שיחזור דרךsmsנדרש קוד בכדי לשחזר אפליקציה כזו או אחרת יש אפליקציות שעוברות ללא אישורי קוד ובגלל כל הניתוק הזה אינני יכול לעבור לפלאפון חדש וכל פעם זה לפרק את הסוללה ולהטעין במטען יחודי כי ההטענה גם מקולקלת מרגיש לי שזה דרך ללא מוצא ועוגמת נפש שעשו לי ,אם אני יעבור לווטסאפ אחר וחדש עם מספר חדש כל האינפורמציה ישאר מאחור וימחק לי ואני רוצה לשחזר את הווטסאפ ולא ניתן לעשות זאת בלי המספר שרשום גם בכניסת הווטסאפ לא יתכן שחברה סוללארית תנתק אותי בלי שום סיבה אפילו שלא הטענתי למה אמור להיות אולטימטום שנים יש לי מחברה סוללארית סים ולא הטענתי וזה לשיחות נכנסות וזה עובד ואף אחד לא ניתק ,נגרם לי נזק רב בגלל הניתוק של הסים כתוב imsiנכשל סים לא עובד במכשיר המקורי שלו ,כשמצלצלים למספר הקו לא נותק כפי שהם מגדירים את זה כנראה העבירו את זה הלאה למישהו אחר כשהווטסאפ שלי עדין עובד על זה החשש לפריצה החשש שמצותתים לי לא יתכן שלא אוכל לעשות שום פעילות העברה או שיחזור בגלל שחסמו לי את הסים דיברתי עם ההנהלה אם מנהל שירות לקוחות הם בשלהם לא חושבים לצרוב לי סים חדש באותו מספר אמרתי אשלם על אותו מספר תחזירו לי את המספר הזה האם חברה אחרת יכולים לעשות זאת אין לי מושג אבל למה הם מתנערים מאחריות אמר המנהל מצטער שנגרם עוגמת נפש וזהו ופה זה נגמר הסיפור למרות שאני בעינוי ממשי כל פעם להתעסק עם הפלאפון להוצאת הסוללה להטעין כשיש לי פלאפון חדש שהם יכולים להביא לי סים חדש על אותו מספר מה הבעיה שלהם הסברתי שחשוב לי לשחזר את הווטסאפ שעובד על אותו מספר אם היה ידוע לי שמתישהו ינתקו אז מראש לא היה לי ווטסאפ דרך החברה הסוללארית הזאת שלא לוקחים אחריות אבל לשלם לטוקמן/ביג טוק כל חודש זה הם יודעים לעשוק כמה חודשים שלא עבדתי ולא היה ביכולתי להטעין ממצב כספי אז הם ניתקו בלי להודיעה אם היו מודעים מהר הייתי שולף את הsms עם הקוד שיחזור לווטסאפ ומעביר את הווטסאפ לפלאפון חדש כרגע זה לא בר ביצוע אי אפשר לעביר ווטסאפ כי חסמו לי את הסים ואי אפשר לקבל לשם קוד לשחזר כשמתקינים מחדש כך שבגללם כל האינפורציה שלי עלולה להימחק מה שגם אנשי קשר שמצלצלים אלי שומעים צילצול ואין עונה שזה לא הוגן בעקבות זה איבדתי את עבודתי כפרילנס ... עשו לי נזק רב ,שלחתי מספר לאנשים והם לא השיגו אותי עם המספר הזה בפתאומיות גיליתי שכך הדבר זה יכל להמשיך הנזק עוד ועוד עד שבן משפחה אמר שמשהו לא בסדר עם הקו מצלצלים יש קול צילצול ואין עונה בכל שעה משהו לא תקין הם גם משקרים שניתקו קו וגרסו את זה שקרים רבים ואין לי מושג מה עלה בגורל המספר שלי האם מישהו מצותת לי אולי פרצו לי את הווטסאפ אי אפשר להתקין מחדש כי צריכים קוד sms הם מצידם אומרים לפנות לווטסאפ מתנערים מהבעיה שהם גרמו לי לא הוגן עוגמת נפש שנמשכת ואין עם מי לדבר שם מה עלי לעשות זה לא הוגן ,הכי חשוב לי לשחזר הכל שיביאו לי סים חדש מצידי לקנות אותו מספר לא הגיוני שגנבו לי את המספר שיש לי סים פיזי עם המספר סידורי של זה והמכשיר המקורי שנקנה מחברת הסוללאר הלא הוגנים
    האם אפשרי לתבוע אותם עד שיחזירו לי את המספר בכדי שאוכל לשחזר אפליקציות הרסו לי את כל הפלאפון ללא סים כי התחשק להם יום אחד בלי התרעה לנתק אותי שזה לגמרי פלילי מה שהם עשו לי ,מה עלי לעשול ולמצות איתם את הדין עד הסוף או שפשוט הכי חשוב שיצרבו לי סים חדש על אותו מספר האם עורך דין יכול לתבוע אותם על הנושא הזה ,כמובן שכסף זה לא החשוב כאן הכי חשוב לי זה שיחזירו לי את המספר פועל ואם לא יעשו כך שישלמו על עוגמת נפש על גניבת קו, וכו'

    • אבקש לתמצת את השאלה
      ליאור חאיק, עו"ד | 02/04/2021 16:34

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com