הפרת חוק השש דקות

  • חוק 6 דקות המתנה
    לני | 16/03/2021 10:15

    עוסק הפר את חוק 6 הדקות המתנה

    1. מה הסנקציה נגדו ?

    2. מה הפיצוי הסטטוטורי לנפגע?

    3. איזה סעיף רלבנטי?

    חוק הגנת הצרכן (18 ב(אז)3 - (3) משך ההמתנה לקבלת מענה אנושי מקצועי בסוגי השירותים המפורטים בפסקה (1) לא יעלה על שש דקות מתחילת השיחה, והצרכן לא יופנה לשירות השארת הודעה, אלא אם כן בחר בכך)

    • הפרת חוק השש דקות
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/03/2021 15:05

      במקרה של הפרה רשאי הממונה על הרשות להגנת הצרכן והסחר ההוגן להטיל על העוסק עיצום כספי ובנוסף הצרכן רשאי לתבוע את העוסק במקרה שנגרם לו נזק עקב אי ההגבלה של זמן ההמתנה על ידי העוסק.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com