מהו הזמן הסביר למתן החלטה שיפוטית?

  • מהו זמן סביר למתן החלטה? לא פסד
    שי | 15/03/2021 10:08

    במסגרת קדם משפט שני במספר ( אחרי תיקון כתב תביעה) וכבר חלפה שנה מהגשת תביעה בגלל הקורונה, ביקש בית המשפט כי הצד התובע יעיין במסמכים שהציג הצד הנתבע בקדם משפט ויודיע אםהצד התובע - עומד על תביעתו.

    אחרי שהצד התובע עיין במסמכים ונוכח כי אין בהם לשנות מתביעתו, הודיע כי הוא עומד על תביעתו.

    בית המשפט פנה לקבל את תגובת הצד שכנגד לגבי הודעת הצד התובע.

    חלפו מעל 3 שבועות מאז הגיש הצד שכנגד את תגובתו להודעת הצד התובע. ואין כל החלטה הן לגבי קיום דיון או המשך ההליך.

    ייצוג עצמי.... מה הנוהל במקרה כזה ומהו זמן סביר לגבי מתן החלטה במקרה כזה?

    היות והתיק נפתח בינואר 2020 וכבר חלפה מעל שנה ואין כל התקדמות בתיק אלא רק נסיון של בית המשפט לפשר ולהוריד את הצד התובע מהתביעה בקדם משפט.

    • מהו הזמן הסביר למתן החלטה שיפוטית?
      עו"ד אורית ג'קמן לדאני | 15/03/2021 17:01

      היי שי,

      נשמע שמזמן חלף הזמן הסביר למתן החלטה.

      תוכל להגיש בקשה למתן החלטה, לתקצר את ההליכים ולבקש מתן הוראות לקידום ההליכים.

      צריך להיות ערניים.

      בהצלחה,

      בברכה,

      אורית ג'קמן לדאני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה
      מפי 5, מתחם סוהו, נתניה

      טלפון: 077-4564002 , מייל: jeckmanorit@gmail.com