הטעיה בפרסום לגבי חבילה

  • הטעיה בפרסום
    אורן | 11/03/2021 09:03

    חפשתי מבצע טריפל בגוגיל
    געשה לאנטרנט+טלפון+טלויזיה רב ערוצית
    מצאתי מודעה . "טריפל כזה החל מ 139 שח ל 4 חודשיפ ואחרי כן מחיר 189 שח"
    ויש מקופ להשאיר פרטים. או ללחוץ על כפתור ולדבר עם נצעג מכירה.

    במודעה לא מוזכר כלל תוספת
    עלות ממיר (25 שח להשכרה או 720 לרכישה 36×20 שלמעשה כובל לקוח ל 3 שנים מול החברה)

    רק אם גוללים כמה מסכים . אז יש פרוט של הנל.
    ואני בטוח שרוב האנשיפ כמןני לא גוללים מספר מודעןת מסכים לצטה וקוראים אותיןת קטנות.
    היות ומתחת למודעה של עלות
    החל מ139 שח ל 4 חודשים ראשונים כעלות.לטריפל
    ואחרי המחיר עןלה ל 189 יש מקום להשאיר פרטים. על צנת שנציג יחזור אלי.
    או ללחוץ על כפתור

    אחרי שמשיגים נציג מכירה. היא מציעה חבילה יקרה בהרבה.
    עם 3600 דקות שיחה ולא רק 30 דקות בהצעה הזולה.
    במחיר 189 שח החל מחודש ראשון.
    הרי במודעה כתוב 4 חודש החל ב139 שח
    שלחו לי באימיל סכום עסקה ורשום בה רק 30 דקןת שיחה.
    לצערי לא הקלטתי שיחה.
    אני די בטוח שהנציגה לא הסבירה שעלות הקניה של ממיר היא 720 שח . אלא אמרה 20 שח. .שעדיף מלשלם 5 שח כול חודש.
    מפניה מול שרות
    אמרו שהאזינו לשיחות. והנתיגה מסרה מידע מלא ונכןן.
    ויאני יכול להאזין להקלטה במורד שירות.
    בקשתי להחליף את העסקה מרכישת ממיר לשכערה. שהרי אם ניתי יודע שעלוץ היא הרכעשה הינה 720 שח ואני נכבל ל 3 שנים הרי לא היתי קונה .

    נאמר לי שהיןת ואני משנה. אז יש עלות 100 שח לזימון הטכנאי.
    רק אחרי שאימתי בתביעה יצוגית.
    נאמר לי שיגשו בקשה להטבה שלא אשא בעלות 100 שח של הטכנאי.
    ושהנציגת מכירות מסרה מידע מלא. ושהשיחה זמינה לשמיעה במוקד שירות.
    עדין לפי דעתי . יש הטעעה. כי בפרסומת באנטרנט מצינת רק 139 שח ולא מפרטת עלות נוספת של הראוטר

    • הטעיה בפרסום לגבי חבילה
      ליאור חאיק, עו"ד | 12/03/2021 16:03

      היי

      ייתכן ומדובר בהטעיה.

      הייתי בודק את האותיות הקטנות למרות שגם לגביהם צריך שהם יהיו בגודל של 30 אחוז לפחות מהתנאים העיקריים.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com