חוזה מכירה

  • חוזה מכירה
    יהודה | 10/03/2021 22:13

     אני מכרתי את הדירה ונשארו השוכרים שלי בדירה והחוזה מכירה  נגמר ב3/3/2021 ואני המוכר את רוב הסכום קיבלתי לחשבוני ו20 אלף שח נשאר אצל חשבון נאמנות ועדיין לא קיבלתי את היתרה בטענה שקונה לא קיבל ממכי טאבו ועיריה  ובנוסף הקונה לא העביר את החשבנות המיסים על שמו חשמך מים וכדומה ואני המוכר עדין לא מסרתי לו את המפתח מצידי אני כבר מוכן  והיצעתי לו לקחת את המפתח  ומה קורה לגבי הכסף של השוכרים שעדיין נמצאים בדירה למי הולך הכסף מה הוא זכאי ומה אני  זכאי

    • חוזה מכירה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 15/03/2021 11:45

      שלום יהודה,

      לא ניתן להשיב לשאלה מבלי לעיין בחוזה המכירה.

      כעקרון החוזה קובע את המועד לקבלת החזקה ותשלום יתרת התמורה ויש לפעול על פי ההוראות הקבועות בחוזה.

      בדרך כלל המוכר זכאי לדמי השכירות עד מועד מסירת החזקה והקונה זכאי להם מאותו מועד והלאה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com