סכסוך שכנים

  • קובץ מצורף סכסוך שכנים
    בן | 10/03/2021 11:26

    הטרדה מצד השכנים , הורי אנשים מבוגרים גרים בבית קרקע עם קיר משותף לשכנים , הגינה הקידמית יש חלק קטן של חומה משותפת בין השכנים והשאר מפריד דרך משותפת בין הגינות שלנו , השכן מחזיק בגינתו 2 כלבים אחד גדול ואחד קטן , כול הזמן שאנחנו/ חברינו/ בני משפחתנו הכלבים תוקפים מתוך הגינה של השכנה ובן זוגה (מוציא שיניים, משתולל, עולה עם שני רגליו על הגדר , נובח), אני מציין שהגדר של הגינה של השכן היא בסיבות מטר פלוס/מינוס הפחד שלנו שיום אחד הוא יקפוץ מעל הגדר , אחיינית שלי פוחדת לעלות לדרך המשותפת בעקבות כך , בנוסף לכך השכנים לא מטפלים בכלביהם ככה שהם עושים את צרכיהם בגינתם , בעבר הכלבים הרגו חתול או משהו כזה וריח הנבלה הגיע אלינו והשכנים למרות בקשתנו לא טיפלו בכך , הריחות מגיעים לאזור השטח של הורי והמראה כול יום לעבור בנוף של כמויות של צואה לא נעימה לנו , לאחר כול זה השכנים מכשילים לנו את נסיונות מכירת הבית (הרי מי רוצה לחיות עם שכנים כאלה) ואפילו בזדון, הרעש הבלי נסבל של הכלבים שנובחים כול היום כולל הלילה , הבן זוג של השכנים מסתובב כול היום בגינה ללא חולצה ולפעמים גם ללא מכנס (רק עם תחתונים עליו) ביקשנו לכבד אותנו להרים גדר יותר גובהה אנחנו לא צריכים לראות את השכנים ערומים למחצה מהשטח המשותף לנו ואפילו משטח בית הורי , למרות שבעבר ניסינו להגיע להבנות , הנסיונות לצערי לא צלחו .

    • סכסוך שכנים
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 10/03/2021 14:10

      שלם רב,

      בעניין הכלבים, ניתן לפנות הן לעירייה והן למשטרה.

      ככול והתנהלותם היא בניגוד לדין ומורידה את ערך הנכס תוכלו לפנות בתביעה מתאימה.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com

      • סכסוך שכנים
        בן | 10/03/2021 14:25

        איך ניתן להוכיח ירידת ערך ?

        • איך מוכיחים ירידת ערך ?
          עו"ד הילה בודיק קוכמן | 16/03/2021 08:59

          בן שלום,

          ירידת ערך ניתן להוכיח באמצעות חוות דעת שמאי.

          בברכה,

          הילה בודיק קוכמן, עו"ד
          מנהלת פורום דיני נזיקין

          בן גוריון 1, בני ברק
          מגדלי ב.ס.ר 2
          טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com