מומחה בתחום האינסטלציה

  • נזילה מצנרת
    א | 02/03/2021 20:39

    שלום רב,

     יש לנו נזילה מהתקרה כלפי מטה, בשירותים בצינור של הביוב. כנראה מהשכן שלמעלה ( עשה שיפוץ).קיר השירותים משותף לקיר האמבטיה שלנו ולכן גם מהצד השני, במקביל לאזור הריטבותבשירותים יש רטיבות בקיר האמבטיה. זה כבר מעל שנה.

     והשכן אומר לא ממני..הבנתי שהוא זה שצריך לתקן.

     המצב ממש החמיר וזה עוד שניה יפגע גם בחשמל כי התפשט לקירות.

    צילמתי תמונות והראתי לאינסטלטור, אמר אני לא יכול לתקן כי התיקון זה אצל השכן בדירה שלו. לכן גם אם אתקן את הקירות יהיה שוב בעיה. האמת שהראתי לעוד אינסטלטורים שאומרים שמהשכן.

    הסביר לי שעלי לקרוא לאיש מקצוע לחוו"ד.

    והשכן רוצה הוכחה שזה ממנו ולא עניין של הוועד- צינור ביוב ישן שהשתקלקל.

    שאלתי:

    איזה איש מקצוע עלי להזמין לחוו"ד שתהיה קבילה בבימ"ש  אם אצטרך?כבר עבר שנה וחצי .

    יש מהנדס / הנדסאי בניין, שמאי, קבלן שיפוצים, אינסטלטור, מאתר נזילות, קבלן איטום ועוד...

    אשמח לדעת אילו מהם ואם יש לך מידע מה לבקש איזו תעודה או הסמכה, צריך שיהיה להם?

    אם אתבע אותו דרך מפקחת הבניינים.

     תודה

    • מומחה בתחום האינסטלציה
      עו"ד מיטל ירון | 03/03/2021 15:40

      שלום רב,

      קיימים עדים מומחים בתחום האינסטלציה שיכולים לתת חוות דעת בנוגע למקור הנזילה. בחיפוש בגוגל תוכל למצוא מומחים כאלה שאף ממונים על ידי בתי משפט.

      אני כאן לרשותך לכל שאלה.

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law