הדלת הורכבה בחוסר מקצועיות

  • האם ניתן לתבוע על סמך קבלה במקרה הבא
    אור | 28/02/2021 14:25

    הזמנתי דלת כניסה לדירתי, התקינו לי דלת לא מתאימה והרסו לי את המשקוף ולא מוכנים לטפל בכך. הזמנתי מעסק אחר דלת מתאימה ותיקון משקוף ושילמתי על כך ויש לי קבלה ששילמתי. האם אני יכול לתבוע בתביעות קטנות את העסק הראשון שהתקין לי דלת לא מתאימה והרס לי את המשקוף על סמך הקבלה ששילמתי לעסק האחר? או שאני חייב שקודם העסק האחר באמת יתקין לי דלת חדשה ומתאימה ובאמת יתקן את המשקוף, קרי חייב שהעסק האחר יעשה בפועל את העבודה עליה שילמתי בכדי שאוכל לתבוע? ולא ניתן או לט מספיק שאתבע רק על יסוד הקבלה?
    תודה רבה

    • הדלת הורכבה בחוסר מקצועיות
      ליאור חאיק, עו"ד | 28/02/2021 22:22

      אור שלום,

      כן, אתה יכול לתבוע את העסק שביצע התקנה כושלת על הנזק שגרם לך.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com