חיסון קורונה וסודיות רפואית

  • לא יודע לאיזה פורום זה מתאים
    אמיר | 16/02/2021 20:52

    יש לי מספר בעיות רפואיות שאני סובל מהן ואני גם אחרי ניתוח, לפחות במספר חודשים הקרובים אני לא אוכל לעשות חיסון קורונה

    הלכתי לקנות בגדים וביקשו ממני להציג תעודת חיסון כתנאי לכניסה לחנות. לא רציתי להתחיל להסביר לגבי המצב הרפואי שלי

    אני כועס ורוצה לתבוע את החנות על כך שהם מחייבים אותי להציג תעודה רפואית ולתת להם הסברים על מצבי הרפואי
    האם בעל עסק רשאי לסרב לתת לי לקנות אצלו?
    האם מותר לו לחטט במצב הרפואי שלי?
    יש לי עילה לתביעה?

    תודה

    • חיסון קורונה וסודיות רפואית
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 23/02/2021 09:31

      אמרי שלום

      ככול הידוע לי כיום אין בעיה להיכנס לחנויות מבלי להציג תעודת מתחסן. הכללים בעניין הזה נקבעים על ידי רשויות המדינה וככול שיש חנות או בעל עסק שמפרים את הכללים ניתן למצות עמו את הדין.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com

      • איזה דין?
        חיים | 24/02/2021 10:40

        נניח שהחוק אינו מחייב להציג תעודת מתחסן כתנאי לכניסה לחנות, אבל בחנות בכל זאת דורשים תעודה כזו. על סמך איזה חוק את יכולה לתבוע את בעל החנות?