הגשת מסמך לבית הדין לעבודה

  • הגשת מסמך לב"ד לעבודה
    לאון | 11/02/2021 10:13

    שלום. רוצה לתבוע מעסיק אחרי פיטורים על כמה דברים .אחד מהם על אפלייה לפי גיל. ברשותי מסמך שחובר על ידי מנהל בכיר של חברה ובו מופיעה רשימה של עובדי מחלקה עם ציון גילם 60+ וכתוב משפט על אפשרות להתייעל בעזרת תחלופת לכ"א צעיר . האם אני חייב לציין על סעיף תביעה הזה (אפליייה בגלל הגיל ) בכתב תביעה או להתחיל לטעון את זה רק בדיון אצמו ? האם אני חייב לצרף מסמך אצמו לכתב תביעה או לשמור על סודיות עד לדיון ? האם שופט יכול לסרב לקבל אותו בדיון ?
    כמו מבקש תשובה לשאלתי מי 03.02.21
    בתודה

    • הגשת מסמך לבית הדין לעבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 14/02/2021 10:55

      שלום רב

      בית משפט לא יכול לדון בעילת תביעה שלא הועלתה בכתב התביעה ולכן ככל ולא תעלה את טענתך באופן מפורט במסגרת כתב התביעה אכן בית הדין יוכל לסרב לדון בו ולקבל את המסמך.

      בכתב התביעה יש לפרט את הטענות ולגבי האם לצרף את המסמך או לא אין חובה בשלב התביעה לצרף את כל המסמכים אך יש לראות את המסמך ואת העילה הנטענת על מנת לייעץ האם כדאי לצרפו בשלב זה או רק בהמשך בשלב ההוכחות

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il