חויבתי בסכום שונה

  • חיוב שונה בכרטיס אשראי
    יתמר | 01/02/2021 17:03

    היי לפני כחודשיים הייתי אצל מוכר מדרסים.
    החיוב היה זכור לי כ 500 שקל ואילו בפועל חוייבתי כ 1500.
    אני זוכר כי היה לו בעיה בקורא והכרטיס חויב בזמן שמדדתי, ללא מעבר של הקוד הסודי.

    לאחר כחודש וחצי מאז ראיתי את החיוב, שלא תאם למה שאני זוכר. החנות הייתה סגורה והתקשרתי לויזה לדווח על סכום עסקה שלא תואם לזכור לי. אין לי חשובנית בנושא.

    אחרי שהחזירו לי את ההפרש מויזה, פנו אליי ויזה שוב עם העתק חשבונית שכן מופיע שם 1500, אבל הוא לא חתום ומופיע כעסקה טלפונית.

    מה האופציות העומדות לפני? אני לא בטוח אך להגיב לחברת האשראי. זכור לי 500. לא הייתי קונה מדרסים ב 1500.

    • חויבתי בסכום שונה
      ליאור חאיק, עו"ד | 01/02/2021 19:00

      מדובר בעסקה במסמך חסר. ככול ויסרבו לזכות אותך הייתי מגיש תביעה קטנה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com