פעולה כנגד נכסים הרשומים ע"ש אחרים

  • חברה שפותחת חשבון על שם מישהו אחר.
    יוליהרר | 12/01/2021 04:56

    שלום, אני תובעת אדם שהינו בעל חברה ויש לו אוטו על שמו הפרטי. מדוע אי אפשר לתבוע את האוטו הפרטי? הוא פתח חשבון בנק על שם המזכירה שלו והיא מעבירה לו כסף לבנק שהוא דואג להוציא את הכסף מיד מחשבון הבנק. מה שיוצא שאי אפשר לעכל לו כלום וכך הוא ממשיך לא לשלם את חובו ולעקוץ אנשים אחרים. איך אפשר לגבות את החוב שלו?

    • פעולה כנגד נכסים הרשומים ע"ש אחרים
      עו"ד משה שרגא | 15/01/2021 11:04

      פני ליעוץ מקצועי.

      ניתן לפעול כנגד כספים שמופקדים בחשבון של צד ג אבל שייכים לחייב.

      זה לא לדיון בפורום באינטרנט בוודאי לא כאשר עקב תפוצה רחבה של פורום זה החייב יכול ויקרא את מה שנרשם פה :)

      בהצלחה

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info