השבת נתב לחברת תקשורת

  • החזרתי את הנתב בדואר רשום, החברה לא קיבלה אותו ואנ
    Alexsander | 11/01/2021 13:29

    שלום!

    יותר מחצי שנה הסיפור הזה נמשך במקרה של החזרת הנתב

    אם אתה פותח את התיקיה שלי, אתה יכול לראות איזה סוג של כאוס מתרחש בשירות חברת bezeqbeinleumi

    שלחתי הוכחה שלוש פעמים שהחזרתי את הנתב לחברה!

    ובכל פעם שהתקשרתי אליהם הם ביקשו לשלוח שוב הוכחות.

    יש לי 5 תמונות ששלחתי את הנתב למחסן bezeqbeinleumi בפתח תקווה. יש תמונה של קבלת דואר רשום ותצלום של חבילה.

    לאחרונה קיבלתי בדואר שלי מכתב מחברה, לפיו החברה מושכת 400 שקל מחשבוני עבור הנתב ששלחתי.החברה אומרת לי שהנתב לא נמצא במחסן שלהם ולכן אני צריך לשלם 400 ₪.

    יצירת קשר עם סניף הדואר לא עזרה מכיוון שזה היה בשנת 2017 ואין להם מידע המאוחסן זמן כה רב.

    אנא יעץ לי מה ניתן לעשות במקרה שלי.

    תודה.

    • השבת נתב לחברת תקשורת
      ליאור חאיק, עו"ד | 11/01/2021 21:24

      שלום

      הייתי מגיש תביעה קטנה בהנחה ותוכל להוכיח שהשבת את הנתב.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com