הסכם

  • לבנת פורן
    טל | 04/01/2021 00:11

    אבא שלי בן 88 חולה במחלת הסרטן פנה ללבנת פורן ומרגע שפנה אליהם הם התחילו עם מסכת שיכנועים כדי לייצג אותו
    אבא שלי מבוגר ומבולבל עקב המחלה ועקב גילו
    נאמר לו שהוא יצטרך לשלם 18 אחוז מהתשלום שיקבע לו
    כמובן שהחתימו אותו בטפסים דרך האינטרנט
    לאבא שלי נקבע זכאות על סך 3500 שח כל חודש לחמש שנים
    לבנת פורן יצרה קשר עם אבא שלי וביקשה שכר טרחה של 18 אחוז על כל התקופה במיידי
    ז,א 37000 שח עוד לפני שאבא שלי קיבל שקל אחד
    אבא שלי זכאי לקבל 3,500 שח כל חודש אז למה הם רוצים את כל העמלה שלהם ? שזה 37,000 שח
    18 אחוזים כפול כפול 48 חודשים
    ז,א יכול להיות מצב שאבא שלי ישלם להם 37,000 שח
    וילך.לעולמו חודש או חודשיים לאחר התשלום
    ומפה חברת ליבנת פורן הרוויחה 37,000 שח ואבא שלי לא לקח כלום
    האם אפשר לעשות משהו בנושא ?
    אשמח לתגובה תודה רבה

    • הסכם
      ע | 05/01/2021 17:42

      מה כתוב בהסכם שנחתם מולם

    • הסכם טלפוני עם קשיש לא חוקי
      פיפה | 07/01/2021 19:22

      הסכם שנחתם עם קשיש טלפונית, ניתן לביטול, על בסיס עיסקה טלפונית. בנוסף, אם אכן אביך רצה את העיסקה מרצונו החודשי והם עשו עבודה, ההגיון אומר, שהם יקבלו 18 אחוז, מכל תשלום כל חודש, במידה ונפטר אז נפסק התשלום.

      • לבנת.פורן
        טל | 07/01/2021 19:58

        אבא שלי מסכים ורוצה להביא להם 18אחוזים כל חודש אבל כל חודש בחודשו הם רוצים את גובה הקצבה זה 3500 שח כפול 12 חודשים ז.א שאבא שלי יקבל את הקצבה ויעביר להם את הקצבה במשך 12 חודשים זאת גנבה