התייצבות לעדות בבית המשפט

  • אי יכולת להתייצב
    איליה | 03/01/2021 09:15

    סבתי בת 88 התבקשה על ידי עורך הדין של חברת הביטוח להתייצב בבית משפט עקב תביעת ביטוח. הוא טוען שהיא חייבת להתייצב ואם לא תוגש נגדה תביעה. יש לה בעיות נוירולוגיות והיא לא יכולה להגיע לבד לבית המשפט.  מה עושים?

    • התייצבות לעדות בבית המשפט
      עו"ד גיל קראוס | 04/01/2021 15:43

      שלום רב,

      אם היא מוזמנת להעיד, אז היא מחויבת להתייצב.

      אם מצבה הבריאותי לא מאפשר זאת, היא צריכה להביא אישור ובית המשפט יחליט כיצד לנהוג.

      לפי מה שכתבת, היא מסוגלת להגיע אבל בליווי ולכן כעיקרון היא מחויבת להתייצב.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il