עשיית צרכים של כלב החצר של השכן

  • צואת כלב
    ירון | 15/12/2020 20:59

    בעלת כלב שגרה בבניין אחר מגיעה מעת לעת לבניין בו אני מתגורר כדי שהכלב שלה יעשה את צרכיו בדשא שבבניין שלי. למותר לציין שגם בבניין בו היא מתגוררת יש גינה עם דשא. ביקשתי ממנה לא מכבר להימנע מכך אבל למרבה הצער היא ממשיכה בנוהג זה.
    האם אני אוכל לצלם אותה כשהיא בבנין עם הכלב שלה ולהעביר את הצילום לועד של הבנין שלה כדי שהם יפיצו אותה בקבוצת הווטסאפ שלהם. האם זו עבירה כלשהי מבחינתי ?
    מה לגבי הנוהג שהיא עושה האם מדובר על עבירה כלשהי ?
    ואם היא אומרת שהיא אוספת את הצואה בשקית האם זה בסדר להגיע לבניין שהיא אינה מתגוררת בו למרות שהתבקשה להימנע מכך.
    תודה מראש
    ירון

    • עשיית צרכים של כלב החצר של השכן
      עו"ד מיטל ירון | 17/12/2020 11:52

      ירון שלום

      שאלתך אינה בתחום הביטוח אך אנסה להשיב כמיטב ידיעתי.

      מותר לצלם אדם ברשות הרבים. לגבי הפצת הצילום אנא הפנה את שאלתך לפורום לשון הרע.

      עשיית הצרכים של הכלב בחצר הבניין שלך (גם אם בעלת הכלב אוספת את הצרכים) היא בבחינת מטרד ועונה לקריטריונים של עוולת המטרד. ניתן לפנות לערכאה שיפוטית וייתכן שעצם הגשת התביעה תרתיע אותה מלהמשיך ולעשות כן.

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law

      • תודה רבה על המענה. מעריך זאת מאוד!  לת
        ירון | 17/12/2020 12:45