המצאת פסק דין

  • פסק דין שלא הגיע
    גדי | 07/12/2020 11:23

    בוצע פסק דין ב-30 ליוני השנה לא הגיע אלי כי לא מלאו את פרטי המען, לאחר כחודשיים הגישו להוצל"פ,

    1. האם ניתן לבטל קנסות והצמדה?

    2. האם ניתן לחלק את תשלום הפס"ד ל-5 תשלומים?

    • המצאת פסק דין
      עו"ד אריאל שוורץ | 13/12/2020 10:41

      שלום רב,

      שאלת המצאת פסק דין קשורה לשני דברים; מועדים להגשת ערעור או פתיחת הליכי גבייה כאשר פסק הדין הפך לחלוט (כלומר שלא ערערת על פסק הדין). אם במסגרת המשפט היה לך עו"ד מייצג שאלת ההמצאה מתייתרת שכן העו"ד שלך היה אמור לקבל את פסק הדין. כמו כן אם בפסק הדין אין התייחסות למועד ההמצאה הנחת המוצא היא כי פסק הדין מגיע לנתבע תוך מספר ימי עבודה.

      לעניין הסדר חוב ופריסת החוב ל-5 תשלומים- בהחלט ניתן לקדם אפשרות כזו או דרך מערכת ההוצאה לפועל והגשת בקשה מתאימה או ישירות מול ב"כ הזוכה בתיק.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com