איתור נכסים לחייב

  • ביצוע עיקולים
    רונן | 01/12/2020 06:55

    בסד
    אני זוכה בהוצאה לפועל ונאמר לי להגיש טופס עיקולים לחברה שחייבת לי כסף. הגשתי עיקולים לבנקים מרכזיים. איך אוכל לדעת איפה יש לחברה כסף ונכסים כדי לגבות את החוב ע"י ההוצאה לפועל?

    • איתור נכסים לחייב
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 03/12/2020 14:01

      רונן שלום,

      אתה יכול להגיש במסגרת התיק בקשה לעיון במידע אצל גורמים שונים, כגון צו מידע לביטוח לאומי, רשות המיסים וכו'.

      אם מדובר ביתרת חוב גבוהה, ניתן לערוך חקירה פרטית כנגד אותו החייב ובהתאם לממצאי החקירה להטיל עיקולים ספציפיים במסגרת התיק.

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il