קבלת העתק מצילום השיניים

  • ביצוע צילום שייניים על ידי הקופה
    עוזרי | 29/10/2020 08:54

    שלום אם ביצעתי צילומי שיניים במרפאה שנותנת שירות לקופ"ח. ולחאר חוות דעת שלילית על המרפאה ברצוני לבצע את הטיפול במרפאה אחרת של הקופה.  האם מבחינה חוקית אני רשאי לבקש את צילומי השיניים ששולמו על ידי ביטוח קופת החולים?  וכן מה לגבי צילום שיניים ששילמתי פרטי ללא השתתפות הקופה ?

    • קבלת העתק מצילום השיניים
      עו"ד גיל קראוס | 29/10/2020 17:58

      ערב טוב,

      אין שום סיבה שלא תוכל לקבל העתק מצילומי השיניים, הן במסגרת קופת החולים והן במסגרת פרטית.

      יכול להיות שתצטרך לשלם עלות מסוימת עבור עלויות הצילום וההעתקה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il