ביצוע אזהרה לבעל דין

  • חברה שמשנה כתובת
    אורן | 21/10/2020 06:31

    בסד
    בוקר טוב! פתחתי תיק הוצאה לפועל כנגד חברה שחייבת לי כספים.... החברה משנה כתובות כל הזמן ורשומה כמפרה חוק ברשם החברות. נאמר לי בהוצאה לפועל עי הפקידה לשלוח את האזהרה לחברה לכתובת הפרטית של בעל החברה במסירה ידנית וכך עשיתי. כעת הוא טען בחזרה שהכתובת שאליה האזהרה הגיע היא כתובתו הפרטית ולא של החברה. ולפי התשובה שקיבלתי מהוצאה לפועל הוא "בעל החברה" נחשב צד ג ולכן זה מצב בעייתי. מה עלי לעשות?

    • ביצוע אזהרה לבעל דין
      עו"ד אריאל שוורץ | 27/10/2020 12:58

      שלום רב,

      באפשרותך להגיש בקשה לרשם ההוצאה לפועל שיורה על דרך ההמצאה המתאימה לצורך מילוי תנאי האזהרה. עקרונית גם מזכירות ההוצאה לפועל יכולה לסייע לך בעניין זה ולהמליץ לך על דרך ההמצאה.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com