האם חברת הביטוח של הרכב שפגעתי בו יכול לתבוע אותי?

  • תואנת דרחים ללא פוליסה
    קוגן מיכאל | 20/10/2020 09:55

    פעגתי ב רכב מ אחור. יש לי רק חובה. לצד ג יש ביטוח. נזק ל בעל רכב זה וישתתפות עצמית 4000ש. חברת ביטוח שלו תובע אתי נזק ל רכב 25000ש. אני חושב ש פוליסת ביטוח מכסה הנזק. העם חברת ביטוח יכולה לתבעו אותי ש היא לא בעלת רכב?

    • האם חברת הביטוח של הרכב שפגעתי בו יכול לתבוע אותי?
      עו"ד עדי רחמים | 20/10/2020 14:05

      מיכאל שלום.

      לשאלתך, חברת הביטוח של הרכב הניזוק יכולה לפצות את המבוטח ולחזור בתביעה לנהג האשם בתאונה.

      אעיר כי פוליסת ביטוח חובה אינה מכסה נזקי רכוש אלא נזקי גוף בלבד.

      אמליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com