הנחת היעדר תביעות

  • טופס העדר
    פיינגולד | 22/08/2020 22:15

    ביטוח מקיף לי. הפעלת.הביטוצ עבור תיקון נזק לראות . לא תאונה. תגרום לי שלא יהיה לי טופס היעדר תביעות או שזה לא כלול

    • הנחת היעדר תביעות
      עו"ד גיל קראוס | 27/08/2020 16:31

      שלום רב,

      שאלתך איננה ברורה ולא הבנתי באיזה סוג של נזק מדובר וכיצד נגרם.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

    • תיקון הקלדה
      פיינגולד | 27/08/2020 16:39

      ביטוח מקיף לי. האם הפעלת הביטוח עבור תיקון נזק למראות לא בגין תאונה תגרום לי שלא יהיה לי טופס היעדר תביעות או שזה לא כלול

      • נזק למראות
        עו"ד גיל קראוס | 27/08/2020 16:56

        צריך לבדוק את הפוליסה הספציפית. יש מקרים שבהם נזק למראות אינו נחשב כהפעלת הביטוח ואז למעשה לא מדובר בתביעה ואין פגיעה בהנחת היעדר תביעות.

        בכבוד רב,

        גיל קראוס, עו"ד
        מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

        שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
        טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il