פינוי בינוי

  • פינוי בינוי
    שלום | 17/08/2020 09:43

    שלום מדברים על פינוי בינוי על 3 בניינים משנות ה80
    כבר היה הקבלן עם היזםעורך דין חילק את החוזים לחתימה אמר שברגע שנחתום תוך כשנה וחצי יהיו האישורים אישור תב"ע ואחרי זה כ30 חודשים אגור בשכירות על חשבון הקבלן משלם מראש ויבנו2 מגדלים של 19 קומות הכל טוב ויפה אבל טוב לי ככה מפחד להתנגד שלא אהיה סרבן .מה שכן לאנראהליהזמנים שנה וחצי עדהפינוי לדעתייקח הרבה יותר הקבלן ועורך דיןאומרים שראש העיר דוחף את העניין אבל יש גם ועדה מחוזית שזה לוקח כמה שנים ...מה דעתכם.
    שאלה מספר 2.
    אני ואחי קיבלנו את הדירה בירושה מאימי זכרונה לברכה אני גרתי בדירה כל חיי ועזרתיגם לאמא היא רשמה את הצואה על שנינו שכל עוד אני חי אגור בדירה הוא לא יכול לגור בה אוסיף שהוא מסודר עם 2 דירות ואמיד ואנינכה ועובד חצי משרה יש התיסות גםלפינוי בינוי בצואה שכל התנאים בדירה הישנה יעברו לחדשה ובטאבו כן יש הערת אזהרה ....
    השאלות לנושא ...האם אחי גם צריך לחתום על חוזה פינוי בינוי?
    2 האם הוא יוכל לקחת לי חצי מהכסף שהקבלןנותן לשכירות ומדובר באח חמדן לא נחמד וערמומי ואנחנו לא בקשר ?
    3 האם הערות האזהרה יעברו גם לדירה החדשה?
    תודה רבה.

    • פינוי בינוי
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 19/08/2020 12:24

      שלום רב,

      נא הפנה שאלתך לפורום תמא 38 באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com