המשך לשאלה

  • יציאה לחל"ת מטעם המעביד
    משה | 06/08/2020 17:03

    שלום רב. במפעל שאני עובד הוציאו אותנו לחל"ת כבר שלוש חודשים ואני מקבל אבטלה. האם חייב למצוא עבודה חדשה  כי המפעל כרגע לא נתן לנו תאריך צפוי לחזרה לעבודה אבל לא רציתי לנתק שם יחסי עובד מעביד שנןתן פנסיה וכו"  תודה רבה

    • המשך לשאלה
      משה | 06/08/2020 17:27

      בהמשך לשאלה אני כמובן בהליך פשיטת רגל  והתכוונתי בעיניין ההליך עצמו אם זה בעיה שאני מובטל לא באשמתי

      • מה קורה לחייב שהוצא לחל"ת במהלך הליך פשיטת רגל?
        עו"ד נילי רובינוב | 17/08/2020 11:16

        שלום וברכה, צר לי לשמוע שהוציאו אותך לחל"ת בשל משבר הקורונה... לעניין שאלתך - עליך לעמוד בצו התשלומים החודשי שנקבע לך או להגיש בקשה להפחתת התשלום החודשי עד לחזרתך לעבודה. עליך לקחת בחשבון שייתכן ותידרש למצוא עבודה חדשה כדי למקסם את יכולת ההשתכרות שלך אבל בוחנים כל עניין לגופו.

        בברכה,

        נילי רובינוב, עו"ד
        מנהלת פורום פשיטות רגל

        מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
        טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com