משך התמשכות הליך משפטי בתביעת נזקי רכוש לרכב

  • כמה זמן אמורה לקחת תביעה משפטית במקרה של תאונה?
    גיא שטרן | 20/07/2020 17:05

    שלום לכולם,

    לפני כשבועיים נכנס בי מישהו מאחורה בעיר מגוריי וכאשר יצאתי החוצה לקחת ממנו פרטים הוא פשוט ברח!
    למזלי הצלחתי להספיק לצלם את מספר הרכב שלו ולאתר את הנהג (הבן יונה..) אך הוא לא עונה לי לטלפונים וכל הזמן מתחמק מהודעות.

    אני שוקל להגיש נגדו תביעה משפטית בגין תאונת דרכים וכמובן פגע וברח שהוא עשה לי.
    אבל לפי מה שקראתי, ראיתי שתביעה על תאונת דרכים יכולה לקחת זמן, הרבה זמן.

    • משך התמשכות הליך משפטי בתביעת נזקי רכוש לרכב
      עו"ד עדי רחמים | 23/07/2020 00:00

      גיא שלום.

      שאלתך היא כללית ומשתנה בין כל מקרה על פי נסיבותיו ומורכבותו.

      בהנחה שהנך שואל על התמשכות הליכים משפטיים בתביעת נזקי רכוש שנגרם לרכבך, הנך יכול להגיש כתב תביעה לאחר שבידך חוות דעת שמאית ו/או קבלות על תיקון בפועל, במספר מסלולים - תביעות קטנות (במידה וסכום התביעה לא עולה על הקבוע בחוק או תביעה בסדר דין מהיר וכך גם התמשכות ההליכים בין המסלולים שונים.

      בכל מקרה, מציעה לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com