סימון ו/או הצבת תמרור באופן אישי

  • שכן צבע את המדרכה לידו באדום לבן = מה לעשות?
    צביעה פירטית אדום לבן | 20/07/2020 16:18

    שכן ברחוב צבע את המדרכה באדום לבן כדי למנוע חניה מול השער שלו. בהתחלה התייחסנו אל זה כבדיחה אבל כעבור מספר חודשים הוא החל להזמין פקח כדי לרשום דוחות לשכנים שהחנו.

    איך אנחנו יכולים להוכיח שזו צביעה פירטית? והאם מספיקה עדות בעל פה של שכן שראה אותו צובע, כדי לבטל את הקנסות?

    • סימון ו/או הצבת תמרור באופן אישי
      יעקבי | 20/07/2020 19:08

      שלום לך,

      סימון תמרור באופן אישי הוא עבירה חמורה.

      ניתן לבדוק חוקיות התמרור (אם אושר בוועדת תימרור מקומית ואם סומן כפי שאושר) במחלקת תשתיות של הרשות המקומית.