האם תובע עורך דין זוכה ליחס שונה מבית המשפט?

  • התיחסות בית משפט לתובעמשהוא עורך דין
    מירב | 20/07/2020 13:38

    אבקש לשאול, האם יש התיחסות מחייבת שונה של  בית המשפט לתובע שהוא גם עורך דין,מבחינת אמות המידה ,ניצול ידיעותיו והבנתו בחוק ובהליכים לעניין תם הלב, ניסיון לפתור דבר בדרך שאינה תביכעה, כחלק משיקולי בית המשפט בפסק הדין?למשל האם עורך הדין עשה מאמץ מינמלי שניתן להוכיח כדי לא הכשילל הנתבע , מבחינת ההליכים, האפשרויות להגיע להתידנות או בכלל התראה טרם תביעה,אושזהלארלוונטייועורך הדיןיכול  לנהוג כמו כל תובעכלהגישתביעה ללא כל התראה, וזה מתקבל .

    • האם תובע עורך דין זוכה ליחס שונה מבית המשפט?
      עו"ד צבי מונדשיין | 21/07/2020 09:00

      מירב שלום,

      התשובה בגדול, חס וחלילה.

      בית המשפט רואה לנגד עינו את כל המתדיינים כשווים.

      יחד עם זאת, התנהגותו של התובע, יושרו ותום ליבו, נגזרים גם ממקצועו ובית

      המשפט בהחלט יכול להציב לו דרישות גבוהות יותר הנגזרות ממקצועו.

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com