הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

מעמד של בן זוג

  • מעמד של בן זוג
    רונה | 24/06/2020 16:43

    שלום, אני רוצה לברר את מעמדו של בן זוגי - אבא שלו ישראלי אבל הוא נולד בברזיל לאמא ברזילאית ויש לו דרכון ברזילאי.

    האם הוא יכול להיחשב כאזרח ישראל?! איפה מבררים זאת?

    • מעמד של בן זוג
      עו"ד מתן חודורוב | 25/06/2020 08:39

      רונה שלום,

      ככל שאבא שלו אזרח ישראלי וכככל שיש מסמכים שמוכיחים את הקשר בינו ובין אביו בן הזוג זכאי לקבלת מעמד של אזרח ישראלי.

      כדי לברר את הזכאות יש להגיש בקשה לקבלת אזרחות ישראלית בנציגות בברזיל.

      לשאלות נוספות ניתן לפנות אל משרדנו בטלפון 03-5750504.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד