האם יכולה להתפתח מחלת פיברומיאלגיה כתוצאה מת.ד?

  • תאונץ דרכים ופיברומיאלגיה
    נטלי | 24/06/2020 12:15

    שלום..אני עברתי תאונת דרכים לפני 3 חודשים. מאז כל הגוף כואב לי וכרגע אני בבדיקות. הרופא חושב לכיוון של פיברומיאלגיה..בגלל התאונה .
    רציתי לדעת :
    האם אחרי זמן כזה יכולה להתפתח פיברומיאלגיה ?
    האם אישור מהרופא על פיברומיאלגיה..ברגע שיאשר..מספיקה כדי לתבוע נזיקין ?
    האם סכום התביעה לדעתך שווה את כל ההתעסקות סביב התביעה ?

    תודה

    • האם יכולה להתפתח מחלת פיברומיאלגיה כתוצאה מת.ד?
      עו"ד עדי רחמים | 24/06/2020 15:11

      נטלי שלום ,

      ראשית אאחל לך החלמה מהירה.

      כמי שעוסקת בתחום שנים רבות ומנהלת תביעות תאונות דרכים בנסיבות דומות לשלך, יכולה לומר לך כי בתי המשפט הכירו בפיברומיאלגיה כנזק שנגרם כתוצאה מתאונת דרכים, וקיימים גם מקרים בהם הפיברומיאלגיה התגלתה בשלב מאוחר יותר מ-3 חודשים כבעניינך, כמובן שהדבר דורש הוכחה אך אפשרי.

      שנית, נזק גוף כתוצאה מתאונת דרכים מזכה את הנפגע בפיצויים במסגרת תביעה נגד חברת הביטוח שביטחה את הרכב בו נסעת בביטוחה חובה.

      גובה הפיצוי הכספי תלוי במספר רב של גורמים כגון: סוג וחומרת הפגיעה, האם נותרה נכות כתוצאה מהתאונה, גיל הנפגע, שכרו והאם נפגע כושר השתכרותו לאחר התאונה וכו'.

      לפעולות שהנך מבצעת בסמוך לתאונה קיימת חשיבות רבה לניהול התביעה כנגד חברת הביטוח.

      לכן, המלצתי אליך היא לפנות לעו"ד מנוסה בתחום על מנת שתוכלי לקבל את הפיצוי המקסימלי המגיע לך בגין הנזק שנגרם לך כתוצאה מהתאונה.

      שמחתי לסייע לך,

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com