איך סוגרת חשבון בנק לאחר קבלת הפטר

  • סגירת חשבון בנק לאחר הליך פשיטת רגל
    יפעת | 22/06/2020 09:34

    שלום, מה הפרוצדורה לסגירת חשבון בנק אחרי הפטר חלוט בהליך פש"ר (ואחרי שנסגרו כל התיקים בהוצאה לפועל)? האם יש צורך באישור כלשהו מבית המשפט או שמספיק להגיע עם צו ההפטר לבנק? מדובר בחשבון עם חוב שתיק הוצל"פ נפתח עבורו (ונסגר). צריך פשוט להגיע לסניף / לפנות לעורכי הדין של הבנק / להמתין שעורכי הדין של הבנק יעדכנו את הבנק? תודה לכם.

    • איך סוגרת חשבון בנק לאחר קבלת הפטר
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 22/06/2020 18:19

      שלום יפעת,

      שמחתי לשמוע שקיבלת הפטר חלוט ויצאת לדרך חדשה.

      את יכולה לשוחח עם עוה"ד שייצג אץ הבנק בהליך הפשיטה או בהוצאה לפועל ולבקש ממנו שיעדכן את הבנק בהקדם האפשרי אודות איפוס חובותיך.

      שמחתי לעמוד לשירותך,

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il