ניתוק קו בטלפון

  • שלום שאלה חשובה
    עומר | 17/06/2020 12:22

    האם מותר לחברת תקשורת לנתק קו טוק מן או ביג טוק כשלא מתרעים לפני ואין בקבלה שקניתי את הסים התרעה שאחרי שנה או שנה וחצי ינתקו אם לא מטעינים את הקו האם זה חוקי לנתק קו ללא ידיעת המשתמש לא ידעו אותי בשום צורה לא טלפונית לא בsms אחרי מספר חודשים שהבנתי שמי שמתקשר נתקל בהודעה המספר שחוייג איננו מחובר הבנתי שמשהו לא תקין בקו הפסדתי עבודות בגללם וגם כעת שרוצה לעבור מפלאפון הישן לחדש ,בלתי אפשרי להעביר את הווטסאפ ועוד מספר אפליקציות בגלל שצריכים קוד אימות לתפעל את הווטסאפ בפלאפון החדש ,הם אומרים שניתקו קו אמרתי שישחררו והם עומדים על זה שהקו מנותק על סמך מה הם מנתקים קו הם יכולים להעביר את הקו למישהו אחר והמישהו הזה ישתמש לי בווטסאפ ויוצא אותי מהווטסאפ שלי לא יתכן שדבר כזה יקרה לגמרי עוגמת נפש ,איבוד הווטסאפ בגלל חברה תקשורת שלא משחררת את הניתוק וכתוצאה מזה אי אפשר לקבל קוד אימות ולהשתמש בווטסאפ אי אפשר לשחזר ווטסאפ ולתפעל בלי קוד אימות שנשלח לסים זאת אומרת שגרמו לי כאן למפח נפש רציני בלי היכולת לכתוב בווטסאפ בלי קבלת שיחה והוצאת שיחות ,החליטו לנתק בלי התרעה מוקדמת ,מה עושים בנדון ,הדרישה שלי שיחזירו את הקו או ישלחו סים חדש עם אותו מספר שאוכל להפעיל את הווטסאפ בלי סים אין קוד אימות ואין אפשרויות חסמו כל אפשרות מדעת עצמם אילו היה כתוב בקבלה בכרטיס הסים שאם לא מטעינים אחרי 13-15חודשים מנתקים קו אז לא הייתי קונה ביג טוק או טוקמן לצורך העניין ,מה שמוזר שכל השנים זה כן פעל ולא יחסתי חשיבות להטענה זה היה קו שנכנס שיחות ובשימוש לווטסאפ אז מדוע כל העוגמת נפש הזה מה אפשרי לעשות ואיך בכל אופן להחזיר את הקו לפעיל ולא מנותק ???
    תודה ויום טוב...

    • ניתוק קו בטלפון
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/06/2020 18:27

      היי עומר,

      מציע להגיש תביעה קטנה.

      ניתוק חד צדדי ללא התראה עלול להיתפס כחוסר תום לב בקיום חוזה וכפוף לתנאי ההתקשרות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com