הולכת רגל נפגעה מאוטובוס נוסע- מה עליה לעשות?

  • פגיעה ע"י אוטובוס נוסע
    גל | 10/06/2020 15:16

    שלום, לפני כמה ימים אמי נפגעה ע"י אוטובוס נוסע בגלל פגיעה פתאומית, כשהייתה הולכת רגל במעבר חציה.

    יש לה בעקבות הפגיעה דלקת ביד... והיא כעת מופנת לטיפול פיזיותרפיה.

    שאלתי היא מה ניתן לעשות? לתבוע את הביטוח?

    אודה להכוונה ראשונית שלכם בנושא.

    • הולכת רגל נפגעה מאוטובוס נוסע- מה עליה לעשות?
      עו"ד עדי רחמים | 17/06/2020 00:43

      גל שלום.

      ראשית אאחל החלמה מהירה לאמך.

      לשאלתך, אמך זכאית לפיצויים בגין נזקי הגוף שנגרמו לה מחברת הביטוח שביטחה את האוטובוס שפגע בה במסגרת פוליסת ביטוח חובה.

      על מנת שניתן יהיה להוכיח את תביעתה של אמך גם לאחר שהיא תסיים את הטיפולים הרפואיים והנזק יתגבש, מאוד חשוב לבצע תיעוד נכון של התאונה ולפנות כבר כעת לאיתור האוטובוס הפוגע (בהנחה שלא הגיעה משטרה למקום ו/או פונתה באמבולנס לקבלת טיפול רפואי).

      הפעולות שנעשות בסמוך לתאונה בעלות חשיבות מכרעת להמשך ניהול התביעה, לפיכך אמליץ לך בחום לפנות לקבלת ייעוץ פרטני מעו"ד העוסק בתחום.

      אשמח לעמוד לרשותך לכל שאלה נוספת,

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com