תשלום קנס

  • רט"ג
    Stas | 07/06/2020 17:55

    שלום רב. קישור http://tl8.me/54524-12-19

    הסבר :שנה שעברה יצאנו למסלול סנפלינג ( מסלול בטבע) שהיה אסור לטיול. פקח רט"ג תפס אותנו, הזמין משטרה, ורשם לנו קנס . מדריך הקבוצה הבטיח, שייטפל בעניין , אך קיבלתי זימון לבית משפט להישפט.

    שאלה : אני רוצה לשלם את הקנס ולשכוח מהעניין , האם ואיך אני יכול לעשות את זה ?

    תודה מראש.

    סטאס

    • תשלום קנס
      עו"ד ירון שבס | 10/06/2020 17:48

      שלום רב,
      אן קיבלת זימון לדין (לבית משפט) ממליץ לך להגיע באותו יום לבית המשפט ולבקש מהתובע לשלם את הקנס המקורי. מאמין שתינתן לך האפשרות.
      בהצלחה

      בברכה,

      ירון שבס, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך מנחם בגין 65, תל אביב
      טל': 052-6316993; מייל: yaron@sheves-law.co.il