החלקתי בשול הדרך - האם תאונת דרכים?

  • שאלה חשובה - האם המקרה הבא נחשב תאונת דרכים?
    מאור | 11/05/2020 13:21

    שלום רב, רציתי לשאול אם המקרה נחשב לתאונת דרכים והאם יש לי את מי לתבוע: אבי הלך ברחוב כאשר נהג אופנוע רכב במהירות אסטרונומית תוך כדי רעש מחריש אוזניים. אבי נפל מהבהלה והבלבול, שבר את היד ונחבל. האם מדובר בתאונת דרכים?

    • החלקתי בשול הדרך - האם תאונת דרכים?
      עו"ד ערן אלזם | 12/05/2020 20:41

      מאור שלום,

      באופן תאורטי - לאורך השנים הכירו בתי המשפט בנפגעי "בהלה" כנפגעי תאונות דרכים למרות העובדה שלא היה מגע בינם לבין הרכב (למשרדי פס"ד שניתן במקרה דומה תוכל 14976-01-16 פלוני נ' "קרנית").

      יחד עם זאת, מדובר בטענה הדורשת הוכחה ברף גבוה.

      אז התשובה לשאלתך היא - כן, אך יש לפנות לייעוץ פרטני כדי להבין את הסיכויים והסיכונים הכרוכים בהליך זה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com