כיצד ניתן לסיים מעצר בית במהירות האפשרית?

  • מצער בית
    שלום אהרון | 05/05/2020 16:40

    מה לעשות בשביל לגמור מהר את מעצר בית יש כתב אישום של 4 אנשים אני צריך תשובה מה לעשות אין לי כסף אני רוצה לגמור מהר מה לעשות ???

    • כיצד ניתן לסיים מעצר בית במהירות האפשרית?
      עו"ד אמיר מורשתי | 06/05/2020 12:28

      פונה יקר, העובדה שאין לך כסף אינה מונעת ממך לקבל ייצוג בחינם במקרה שלך בידי הסניגוריה הציבורית, כך שהעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך הוא לבקש כי ימונה לך סניגור ציבורי לייצוגך, ככל ואין לך כבר כעת. עוד כדאי לדעת, שמעצר הבית מסתיים עם תום ההליכים בתיקים. כדאי לך מאוד להתייעץ עם עורך דינך לגבי האפשרויות העומדות לרשותך לרבות האפשרות לסיים את התיקים בהסדר טיעון.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי