פיצוי בגין נזק שארע במוסך

  • פיצוי נזק שקרה במוסך קטנועים
    איתי | 19/04/2020 19:35

    שלום

    קטנוע שלי שזזתי רוורס ( עם הרגלים אין נסיעה ממש לאחור  ) פגע והפיל קטנוע אחר ונגרם נזק לי אין ביטוח צד ג, הקטנוע שנפגע מבקש  הכול חדש ! , הקטנוע שנפגע הושאר בצורה רשלנית על ג'ק ולא על הרגלית הבטיחוטית שאם היה על רגלית זה לא היה קורה כמו כן הוא חנה במוסך לא בחניה מסודרת ובצפיפות המוסך שהוא מבוטח ומוסך מרכזי מסרב להיות מעורב ואומר שזה עניין רק שלי מול הלקוח השני והוא לכאורה לא צד בעניין למרות שיש לו ביטוח וזה חלק מסיכוני העסק ובנוסף הקטנוע הונח בצורה רשלנית האם יש לי יכולת לתבוע את המוסך  שהוא אמור לפצות את הלקוח מספר 2 ???

    • פיצוי בגין נזק שארע במוסך
      עו"ד סימונה גולדמן מימון | 20/04/2020 23:24

      שלום רב,

      אם ברצונך לתבוע את הנזק שנגרם לקטנוע שלך, תדרש להוכיח את אחריות המוסך, את הרשלנות של המוסך ואת הטיעונים שהעלת בשאלתך, בדבר מיקום הצבת הקטנוע השני, אופן השארת הקטנוע השני, צפיפות במוסך וכו'. כמו כן, תדרש להוכיח את גובה הנזק (יתכן באמצעות חוות דעת שמאי).
      במידה והקטנוע השני יגיש נגדך תביעה. תוכל לשקול להגיש הודעת צד שלישי כנגד המוסך על שיפוייך בגין תשלומים שתדרש לשלם.

      בהצלחה!

      בברכה,

      סימונה מימון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      יצחק בן צבי 10, באר שבע
      טלפון: 08-9109910 ; מייל: simona@sgm-law.co.il