הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

מענה לפנייתך

  • שאלה
    דן | 07/04/2020 16:49

    אבי זל נתן מתנה דונם לבן אחיו ונקבעו גבלות ובן אחיו בנה בחלקה עם הזמן אחרי 30 שנה בן דודי חי כצמח אשתו האפטרופוסית שלו מדדהאת האדמה ויצא לה כביכול שחסר 72 מטר והיא דורשת אותם היום בחלקה בוצעו שינויים ואם תקבל אותם זה יפגע בחלקה של הבן שלי שאלתי מה עושים קבלו אדמה במתנה על מצב קיים .

    • מענה לפנייתך
      עו"ד יעל פרי | 18/04/2020 12:36

      דן שלום

      על מנת להשיב לשאלתך, יש לבחון את הסכם המתנה בין הצדדים , את המסמכים שנחתמו, את נסיבות הענקת המתנה ואת המפות ההיסטוריות.

      ככל ותחפו. הנך מוזמן לצור קשר : 03-7444745

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il