הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

ביקור קרובי משפחה של עובד זר

  • ביקור של ילדי עובדת זרה
    שלומית | 08/03/2020 11:51

    העובדת הזרה של דודתי, רוצה שהילדים שלה (הבוגרים, מעל 18) יבואו לבקר אותה בארץ. האם זה אפשרי? ואם כן – מה אורכו?

    • ביקור קרובי משפחה של עובד זר
      עו"ד מתן חודורוב | 09/03/2020 02:41

      שלומית שלום,

      מה שלומך?

      ניתן במקרה זה להגיש בקשה מסודרת לאישור הביקור של קרובי המשפחה מראש במשרד הפנים. יודגש, כי הביקור יהיה לזמן קצוב וכי תיתכן הפקדת ערבות, אשר תבטיח את יציאת קרובי המשפחה ממדינת ישראל, וזאת במועד אשר ייקבע.

      למידע נוסף ניתן לפנות למשרדנו בטלפון 03-5750504.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד