הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

הרעת תנאים בעבודה

  • אובדן הכנסה
    יסמין | 03/03/2020 15:04

    שלום,
    שואלת בשביל אבי אשר שובץ לאחרונה בתפקיד בעל היקף מצומצם יותר ועם הכנסה נמוכה יותר - האם הוא יכול לתבוע את הקיבוץ בגין אובדן הכנסה?
    תודה מראש

    • הרעת תנאים בעבודה
      עו"ד יעל פרי | 26/03/2020 06:33

      יסמין שלום

      בשאלתך חסרים פרטים רבים ומהותיים המקשים עלי להשיב לשאלתך

      כך לא עולה משאלתך האם אביך חבר קיבוץ? באיזה מסגרת הוא עושה את עבודתו? האם מדובר בקיבוץ שיתופי או מופרט

      בכל מקרה,במידה וקיימים יחסי עובד- מעביד בין אביך לקיבוץ הרי שבמקרה של שינוי תנאי העסקה באופן חד צדדי, יכול העובד להתפטר בדין מפוטר ולהנות מפיצוי פיטורין ומלוא הזכויות הסוציאליות.

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il