שינויים במכשיר סמארטפון

  • שינויי תוכנה (ראם) בסמארטפון של סמסונג
    מיכאלה | 30/10/2019 10:27

    אני מעוניינת לבצע שינויי גרסה בסמארטפונים של סמסונג.

    אם למשל בגרסת היצרן ישנו דפדפן גוגל, אני עורכת את הגרסה כך שלא יהיה בו דפדפן, ואני מעוניינת לשווקו למגזרים שאינם מעוניינים באינטרט.

    האם יתכן והדבר מהווה הפרה כזו או אחרת ברמת החוק היבש.

    (מודעת לכך שהסיכוי לאכיפה קלוש, והדברים נעשים מידיי יום בכל העולם)

    • שינויים במכשיר סמארטפון
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/11/2019 20:39

      שלום רב,

      בהחלט יתכן ומדובר בהפרה של זכויות שונות. העובדה שרבים עושים פעולה מסוימת אינה מהווה תעודת הכשר לאותה פעולה. יש לבחון את הדברים טכנית ולאחר מכן משפטית ואין "דרך קיצור" לכך.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il