גש למחלקת פניות הציבור של תחנת המשטרה ומסור מה ראית.

  • ניידת מספר 3399 לא עצרה בעצור!
    ל.רגב | 19/09/2010 23:24

    שלום רב, היום בשעה 19:20 עברה ניידת בצומת הרחובות אחד העם - רוטשילד בפתח תקווה, ללא כל אורות מהבבים המסמנים שהיא בתפקיד ולא עצרה בעצור הנדרש. לציין שלפני כמספר חודשים עצרו אותי מתנדב ושוטר בצומת זה, בעוד אני כן עצרתי. ברצוני לדעת כיצד מגישים תלונה והאם יש סיכוי משפטי כנגד דרגה בכירה זו של שוטר (לפי לוחית הזיהוי). תודה רבה.

    • גש למחלקת פניות הציבור של תחנת המשטרה ומסור מה ראית.  לת
      עו"ד אנושי אלי | 20/09/2010 11:38

    • מה הפקס שלהם? או הדוא"ל שלהם?  לת
      ל.רגב | 20/09/2010 11:41

    • כל מקרה לגופו
      גיא "אנשים באדום" | 20/09/2010 13:40

      זכותך / חובתך המלאה להגיש תלונה על שראית. מן הסתם אין קשר לדוח שאתה קיבלת, כל מקרה בפני עצמו ואין לערב ביניהם. אין לאף אחד מאיתנו (כולל כולנו !) רשות לעבור על החוק (אלא אם נקטנו באמצעי בטיחות / זהירות מתאימים) ודאי אם הנהג אמור לשמש דוגמא, וכך היה אמור השוטר לנהוג. אני מפנה אותך להיררכיה גבוהה בתקווה שתלונתך תטופל בהתאם. merkaz@police.gov.il אנא פנה למייל של מחוז מרכז שבתחומו נמצאת תחנת פתח תקווה. לפרטים נוספים תקיש בגוגל "משטרת פתח תקוה". שנה טובה בה ננהג ללא עבירות תנועה ! כנס עמותת "אנשים באדום" ביום רביעי ה 13.10.10 בשעות 18:00-21:00 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ולהרשמה http://www.anashimbeadom.org/invitation.asp אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com