הוספה -

  • ביטול דוחות חניה בירושלים
    ד | 14/09/2010 16:03

    שלוםאני ישראלי תושב חו"לבאת לחודשיים ונוהג ברכב שכורקיבלתי לפני כשבוע 2 דוחות של 100 ש"ח בירושליםעל שניהם יש לי מה לומר:1. חניתי ברחוב מאה שערים, לא היה באזור החניה - לא מדחן ולא מכונה לכרטיסי חניה, סברתי שכאן לא משלמים. כשחזרתי וראיתי את הקנס, חיפשתי ומצאתי את השלט הרגיל המודיע שכאן חניה בתשלום וכו', אלא שבגלל המיקום (מאה שערים) השלט מרוסס לגמרי בספריי שחור ולא רואים כלל את הכיתוב. כמו כן, רק בהמשך הרחוב כשנסעתי ראיתי שלט קטן האומר שכרטיסי חניה אפשר לרכוש באיזה קיוסק שם. אין לי תמונות מהאיזור. איך אני יכול לבטל את הדו"ח. יצויין שאני חוזר לחו"ל עוד פחות מחודש, ואם הקנס יגיע לחברת השכרהף הם יחייבו אותי בעוד איזה 50 ש"ח "דמי טיפול"...2. באותו יום חניתי במקום עם מדחן, שילמתי, וחזרתי כנראה כמה דק' מאוחר, היה שם קנס. העניין הוא ששילמתי כמה שקלים וביניהם היה מטבע של 2 ש"ח וכנראה שהמדחן לא מזהה אותו עדיין, אני "בניתי" על ה2 ש"ח הללו (בתוספת השקלים הבודדים) שיספיקו לי עד שאחזור, שוב, אני גר 3 שנים בחו"ל ולא מעודכן שהמטבע לא עובד במדחנים. איך אוכל לבל את הקנסות האלו במהירות האפשרית?יצויין כי בידי הדוחות עם כיתוב ממוחשב ולא כתב יד.בתודה מראשד

    • הוספה -
      ד | 14/09/2010 16:11

      אם אני לא טועה, אף המדרכה שם לא היתה מסומנת כלל

    • כתוב אל מחלקת הפיקוח בעירית י-ם
      דוד, מתנדב בתנועה | 14/09/2010 16:31

      בהנחה שהדו"ח הוא מפקח אם הדו"ח משוטר, פנה למשטרה עפ"י שם היחידה המצויינת בראש הדו"ח שקיבלת תמרור מקושקש הוא עילה לביטול דו"ח "לא ידעתי" אינה טענת הגנה יש לי הצעה מעשית: תחזור לגור בארץ במקום רק לבקר בה ותדע את כל הדברים הקטנים האלו בינתיים אתה משאיר אותנו לשמור לך על הארץ בדברים הגדולים שיהיה ברור, אני מתבדח איתך! אני בעד "חיה ותן לחיות" ובתור שכזה זכותך לחיות איפה שטוב לך. ברוך אתה בבואך ותהיה מבורך גם לכשתיסע.