אישור תמרור

  • שינוי תמרור
    יעקב .ר | 14/09/2010 12:12

    בוקר טוב . אני גר בשכונה בסיגנון הולנדי בכניסה לפיאצה יש תמרור מס 98 המורה על כניסה לרחוב משולב ביצאה מהפיאצה יש תמרור המורה על ביטול תמרור מס 209 אולם לאחר פניה של 2 שכנים הוסיפה העיריה על המידרכה פסים אדום לבן במקביל לשני השכנים הנל עלי לציין כי במשך 14 שנה לא היו קווים אלה כמו כן השכונה שלנו יש כ20 מיתחמים דומים ולא הוסיפו לאף מחתחם במידה ומישהו חונה על הקווים השכנים הנל מזמינים לו משטרה והוא מקבל דווח שאלתי היא א. האם קו אדום לבן מבטל את התמרורים 98 . ו209 ב. האם העיריה יוכלה לבקשת שני דיריים מתוך 20 דייר לשנות לאחר 14 שנה תנאי חניה כשה המקום הוגדר מלכתכילה שכונה הולנדית אם אפשרות חניה בצד ימין של של הכביש בתודה מראש יעקב .ר

    • אישור תמרור
      עו"ד אנושי אלי | 14/09/2010 13:49

      יעקב, 1. סימון אדום לבן הנו תמרור בפני עצמו, ד-15, שאוסר חניה באופן גורף אלא אם דרוש הדבר למילוי הוראות כל דין. 2. הצבת תמרור כגון זה, דורשת אישור מלא ולא נעשית (אני מקווה) בלחץ שני שכנים בעלי קשרים בעיריה - בדוק את הנושא במחלקת ההנדסה בעיריה ובקש לקבל את האישורים לתמרור ד-15. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.