שתית? אל תנהג! אין קשר ל % האלכוהול שבדמך

  • מכשיר הינשוף
    דב | 10/09/2010 12:33

    מתי ידון ערעור המשטרה על החלטת בית המשפט(קרי:החלטת המדינה)בו נקבע שמדידת אלכוהול בשיעור העולה על 400 מ"ג יחשב לנהיגה בשכרות?

    • שתית? אל תנהג! אין קשר ל % האלכוהול שבדמך
      גיא "אנשים באדום" | 10/09/2010 13:59

      מה זה משנה כמה יש לי בדם כאשר גרמתי לתאונה? ? ? יש לכך חשיבות אם הייתי שיכור כלוט עם תוצאה של 400 כדרישת שופט X או 290 / 240 לפי המשטרה? ההרוגים מונחים על הכביש ........ להם זה כבר לא משנה כמה היה לי בדם.... אפילו אם היה לי "רק" 240 לחיים שלהם זה כבר לא משנה .... הפצועים יסחבו על גבם כל החיים את ההנאה הרגעית שלי וחוסר האחריות בהתנהגותי. כל הדיון הזה מיותר וטפשי! ! ! למה בארצות רבות ומתקדמות אחוז האלכוהול בדם בעת נהיגה הוא א-פ-ס? למה רק בארצנו חושבים על חופש הפרט, חופש הקניין ועוד כל מיני שטויות? רק אצלנו מקדשים את החופש למות ואת הזכות לחיות חיים כנכים כל החיים ......... מצ"ב מכתב מצעיר שנהרג ......... כי מישהו אחר שתה וגרם לאסון. שנה טובה בה ננהג ללא עבירות תנועה ! כנס עמותת "אנשים באדום" ביום רביעי ה 13.10.10 בשעות 18:00-21:00 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ולהרשמה http://www.anashimbeadom.org/invitation.asp אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com