אתה צריך עו"ד ,ומהר.

  • מבקש ייעוץ חשוב בקשר למשפט שקרב ובא
    לידור | 08/09/2010 12:16

    נתפסתי נוהג על קטנוע 125 סמק כאשר אין בידיי רישיון לדו גלגלי אך ורק לרכב.רציתי לדעת מה העונש הצפוי לנהג חדש בן 18 וחצי ומה אפשר לעשות כדי להקל על העונשהמשפט הוא ב21 לחודש הזה בנוסף לזאת אשמח לשמוע כיצד אני יכול לדחות אותו. תודה רבה למי שיעזור

    • אתה צריך עו"ד ,ומהר.  לת
      מיקו | 08/09/2010 13:15

      • המשך
        לידור | 08/09/2010 19:02

        אני מודע לכך שאני צריך עורך דין, אך מצבי הכלכלי לא מאפשר לי זאת כעת.בכל זאת אשמח לשמוע דעות והמלצות איך אפשר לדחות את המשפט

        • תתכונן למנוחה ארוכה
          דוד, מתנדב בתנועה | 08/09/2010 22:22

          ללא רשיון נהיגה כל הרעיון של מיגבלות לנהג חדש נעשו בכדי לעשות קשיים לנהגים חדשים וע"י כך לרסן אותם תתכונן לשמש דוגמא לכל החברים שלך

          • אתה מפחד מהציניקנים?
            אחד שלא מבין אותך | 09/09/2010 13:26

            תמיד אתה "חותך ונכנס" בכאלה שמנסים להרוג אותנו בכביש ..... מה קרה תפסת פחד? עבודתך ועבודתו של גיא ראויות לציון וכל הכבוד לכם! אתם וחבריכם מצילים אותנו מנהגים מסוכנים שלא מכבדים את החוק והמזלזלים בעצמם ובאחרים ונוהגים תוך כדי סיכון. נמאס כבר למות בכביש "על סתם" ללא סיבה! די לעבירות התנועה!

    • איפה כל הציניקנים ויפי הנפש ? אני צריך את דעתכם
      גיא "אנשים באדום" | 09/09/2010 12:55

      איפה כל הציניקנים ויפי הנפש ? אני צריך את דעתכם, מה אתם אומרים על לידור הנהג החדש ? ? ? "ילד טוב" שרכב על קטנוע כשאין לו רשיון לקטנוע ? אלא רק לרכב ......... האם מגיע לו עונש ? הרי לא נגרמה תאונה, אז למה לבאס נהג צעיר ? או שצריך לתת לו עונש כהרתעה לנהגים אחרים ובכלל. מה דעתכם ? שנה טובה בה ננהג ללא עבירות תנועה ! כנס עמותת "אנשים באדום" ביום רביעי ה 13.10.10 בשעות 18:00-21:00 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ולהרשמה http://www.anashimbeadom.org/invitation.asp אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • אתה גם אידיוט וגם הרוצח הבא !
      אחד שרוצה לחיות | 09/09/2010 13:11

      לידור אתה רציני? מה אתה מתאבד שיעי? השתגעת? מאיפה לקחת את הרעיון הדבילי הזה? לא הכרתי אותך ככזה בבי"ס ...... משעמם לך? אה מבין עד כמה טראגיות היו עלולות להיות התוצאות .......... אתה מבין לאיזה אסון היית יכול לגרום? "אין מצב" שידחו לך את המשפט כשתאריך המשפט כה קרוב. ביניינו אני אומר לך כחבר שלך טוב שהמשפט קרוב ואני מקווה שהשופט "יכנס" בך קשה - ישלול לך את הרשיון לכמה שנים (ככה תלמד וזה ירתיע גם את החברים), יחרים את הרשיון לבעל הקטנוע (בהנחה שהוא ידע שאין לך רשיון לקטנוע) וישלח אותך לעבודות שרות בבית לוינשטיין - כדי שתבין מה קורה למי שנפצע בתאונה. אני גמרתי איתך את החברות !!!!

    • ומה ההורים שלך אומרים?  לת
      אפילו בג'ונגל יש חוק | 09/09/2010 13:15

      • בלתקוף אתם אלופים אבל בלדעת את הנושא לעומק אתם לא.
        לידור | 10/09/2010 21:45

        בואו נתחיל מזה שאת חומרת המעשה אני הפנמתי..אני הייתי ילד לא חשבתי זה היה רגע של פיתוי ואני מאמין שכמו כל בן אדם אנושי כל אחד היה מתפתה כשאומרים לו בוא תעבוד בתור שליח תעשה כסף רק יום אחד תעשה כסף גם טיפים וגם משכורת ומפעילים עלייך לחץ אז כל אחד היה מסכים..כשהשוטר עצר אותי הדבר הראשון שאמרתי לו זה היה תודה...למה פה הבנתי כמה נורא מה שעשיתי שגם אם אני הנהג הכי טוב בעולם מישהו יכול היה להכנס בי ואני הייתי מרסק את כל הגוף ולא היה מי שישלם לי על הטיפולים...ככה שתאמינו לי שאני שלם מאוד עם המשפט הזה ולהפך..אני מאוד שמח שהמקרה הזה קרה לי עכשיו ולא בתקופה מאוחרת יותר שאז זה כבר היה יכול להיות מאוחר מדי..מה שאני ביקשתי זה לדעת איך אפשר לדחוץ משפט בגלל שאני טס לחו"ל בתאריך הזה זה טיול לפני צבא אני הולך לשרת ביחידה קרבית ולראות את הבית פעם באף פעם..ככה שכל אחד פה שישכול את התגובות שלו לפני כי זה פוגע שאתם זורקים פצצה באוויר ובורחים..אני מכבד את החוק מאוד כמו שאמרתי זה היה רגע של פיתוי אני לא אחד שמשתולל ולהפך אני אחד שמודע מאוד מאוד לכביש ומה שהולך עליו במשך שנה וחצי שיש לי רישיון לא קיבלתי קנס אחד וזה קשה במיוחד בתקופה הזאת שכולם משתוללים בא...אני לא אומר שאני צדיק אני טעיתי ואני צריך לשלם על זה פשוט שאלתי איך דוחים משפט כי עוד פעם...הסיבה היא שאני טס לחו"ל..אני מבקש רק למי שיש משהו מועיל לומר להגיב ולא לאלה שמחפשים אקשן..בנוסף לזאת...דוד, המתנדב תנועה גם אתם לא כאלה צדיקים אחרי שהסרטונים שלכם שאתם מתנהגים פשוט מאוד כמו עברייני תנועה..מציפים את הרשת..תודה רבה למי שיעזור

        • אני רוצה לחיות, ושכמוך מסכנים אותי
          גיא "אנשים באדום" | 10/09/2010 23:02

          לא רשמת לנו את "כל הסיפור" ......... אז אל תבוא אלינו בטענות. ביניינו, זה לא משנה בכלל, ביחוד שעשית זאת בשביל כ-ס-ף ...... מילא אם היית עושה זאת בשביל "להציל חיים" .... או משהו דחוף וחשוב. אתה מבין לאיזה אסון היית עלול לגרום? גם עכשיו כשאתה בוגר יותר, לא נראה לי שהפנמת ....... אם אתה מספר לנו את "הסיפור האמיתי" בכזה רוגע ואדישות. לדחיית המשפט היית צריך לדאוג מזמן עכשיו זה קצת מאוחר, נדמה לי. אני מצטער שדוקא מי שמתכנן לתרום הרבה למדינה כחייל עשה שטות כזו, אבל החברה שלנו מרובת תאונות עקב שטויות, רשלנות, חוסר אחריות וכד' חייבת להוקיע התנהגויות כאלה. הבאת דוגמא מה היה קורה אם מישהו היה פוגע בך..... כשלא היה לך ביטוח, תחשוב מה היה קורה לאותו אחד שאם חלילה היית פוגע בו, מה היה קורה למשפחתו ולמשפחתך. ולפני סיום, לגבי העונש - תחשוב לרגע איזה עונש היית נותן לנער צעיר שהיה במקומך והיה פוגע בך / באחיך .......... סליחה שלא עזרתי לך. לתשומת ליבך - לא ענית לתגובות לידיעה שלך, תתייחס אליהן. להלן שיר שכתבה אמא שכולה : להיות אמא - קולה של אם שכולה להיות אם שכולה זה להרגיש ברגע את ניפוץ החלום, את הגוף המתכווץ, הלב הקרוע, להרגיש את הרחם מדממת ואת חבל הטבור נקרע באכזריות שקוטעת את קיומך – קיומינו, להרגיש כאב שאת עוצמתו לא ידעתי מעולם. להיות אם שכולה, זה להרגיש איך ברגע מתחלפת לה שמחת חיים בעצב, בכאב, בתוגה, לראות את הקשת בענן בצבעים של אפור ושחור, להרגיש געגוע שאין לו מרפא, געגוע שהולך ומתעצם עם הזמן, געגוע למי שהיית, למי שיכולת להיות , געגועים למשפחה שהיינו, געגועים לחלום. להיות אם שכולה, זה לחיות את העבר, לחיות את הזכרון לא לשכוח שום פרט, לזכור את המראה, הריח, תנועות הגוף המבט בעיניים, להרגיש מתוככי הזכרון את החיבוק המדהים, לשמוע את הקול ולפחד-כן לפחד שהמוח יבגוד ואולי פרט כזה או אחר יישכח. להיות אם שכולה, זה לקום כל בוקר בלי שיר בלב, להסתכל על הדלת ולדעת שהיא תפתח אבל אתה לא תהיה שם, לציין את יום הולדתך בלעדיך, ולהניח פרחים על קברך במקום ממתקים על מיטתך, לציין עוד שנה בלעדיך, ולא להיות ביום כלולותיך, לא לראות אותך מאוהב, מאושר, מתעצב, מתמודד, מנצח, לא לראות אותך...לא להרגיש אותך....לא להאכיל אותך... כל כך הרבה לא... להיות אם שכולה, זה להלך על חבל דק שמפריד בין החיים אתך לחיים בלעדיך, בין הקיום הפיזי שלי לאין שלך, לבחור בחיים ולגלות שזו הדרך הקשה, להבין שאת הכאב הנורא ניתן למהול באהבה ובנתינה, האהבה ממלאת את ליבי ומלטפת את פצעי, והנתינה מעניקה משמעות לחיי. ניר, צעיר בני, נהרג בנובמבר 2003 בתאונת דרכים אכזרית ומיותרת והוא רק בן 19 וחצי. את חייו אפיינו שמחת חיים מתפרצת שדבקה בכל מי שהכיר אותו, אהבה ונתינה אין סופית לחבריו הרבים, ובמותו השאיר לי צוואה רוחנית, להעביר מסר של "קדושת החיים" לצעירים ובני נוער למען יקחו אחריות על חייהם בנהיגה , וכך בחרתי להקדיש חלק ניכר מזמני ומכוחותי, למפגשים עם חיילים ומפקדים בבסיסים בכל רחבי הארץ, בתקווה שאוכל למנוע תאונות דרכים בקירבם. אמהות יקרות, אמהות זו הבחירה הטבעית שלנו, לקבל את ההגדרה של אם שכולה זו גזירה שנכפתה עלינו, להיות האמהות של כל ילדינו זו הבחירה הקיומית שלנו, החלטה שנותנת משמעות לחיינו ומכבדת את זכרו של ילדינו המת. להיות אם כל ילדי, זה להרחיב את ליבי, למצוא את האור בעיני ילדי החיים, להזין את נפשי בקולם, בצחוקם המתגלגל, בקיומם, בהוויתם להשתתף בכל ליבי ברגעים השמחים שלהם, ולחלוק עמם את כאבם, לדעת שהשמחה והצער גרים להם ביחד , להיות להם למשענת בחייהם, לעזור להם לשאת את כאבם. האהבה והנתינה הן מקור חיים, הן מתגמלות ונותנות כוח לשאת את המשא הכבד. נכתב ע"י טלי לנדסמן אמו של רב"ט ניר לנדסמן ז"ל בטקס יום ההתיחדות עם חללי התותחנים 28.9.2005 שנה טובה בה ננהג ללא עבירות תנועה ! כנס עמותת "אנשים באדום" ביום רביעי ה 13.10.10 בשעות 18:00-21:00 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ולהרשמה http://www.anashimbeadom.org/invitation.asp אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

        • דחיית משפט
          אסף מירוז, עו"ד | 11/09/2010 13:26

          תוכל לפנות למזכירות ביהמ"ש ולהגיש בקשת דחייה. רצוי שתצרף אמכתאות ונימוקים. מעבר לכך, אם תחליט להיות מיוצג ע"י עו"ד, אינך חייב להתייצב בביהמ"ש, מעבר לעדותך בתנאי שעו"ד יחליט להעיד אותך. עו"ד שייצג אותך יוכל לנסות לסייע לך בדרך של טיעונים מקלים לעונש, ואולי גם אפשרות של שינוי סעיף האישום. אני סבור שעברת עבירה חמורה מאוד. יחד עם את, ניכר מכתיבתך שהפנמת זאת, ואתה מתחרט על כך. זה כמובן לא יפטור אותך מעונש, אלא שזה ניתן ע"י השופט ולא ע"י הכותבים האחרים פה בפורום. בנסיבות אלה, אני סבור שראוי שתקבל תשובה עניינית. אני מצר על כך שאחד הכותבים(האלמוניים) כינה אותך "רוצח". התבטאות שהיא בבחינת הוצאת לשון הרע. לטעמי גם ההתבטאויות האישיות הארות כלפיך אינן במקומן. כשתחזור לנהוג, תקפיד על נהיגה זהירה בהתאם לחוקים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

          • אם לא רוצח, איך היית מכנה אותו?
            אחד שרוצה לחיות | 11/09/2010 19:02

            עו"ד מירוז, כל הכבוד שאתה מעיר כאן על התבאויות לא מכובדות ואתה מזהיר מפני ביטויים לא מכובדים! כל הכבוד! יחד עם זאת, הביטוי שלי "בא ממקום" של ראיית הבטיחות בכבישים, ואיני רוצה לחשוב בכלל מה היה קורה אילו נגרמה תאונה בה מעורב נהג חדש תוך שימוש ברכב שאינו מורשה לנהוג בו. איך ניתן להגדיר אדם (שהיה אז אמנם נער צעיר ופזיז) שעושה דבר כזה? חשבת על משפחות הנפגעים בתאונה כזו? זו נקודת המוצא שלי, יחד עם "רחמים" על כך שדוקא צעיר שהולך לאכול הרבה ח . . בצבא, עשה זאת, אבל אין בררה, הגיע הזמן שנלמד. הערותיך מוסיפות הרבה לפורום !

            • תודה רבה
              לידור | 12/09/2010 20:34

              אסף, תודה רבה על התשובה העניינית, אני מעריך ומוקיר את עזרתך.

            • תודה רבה
              לידור | 12/09/2010 20:34

              אסף, תודה רבה על התשובה העניינית, אני מעריך ומוקיר את עזרתך.